Dit is echt iets wat alle slechtheid combineert, enorm lekker dus. Noten, zout, zout, zacht, crunchy, chocolade. Maar kom op, therapie is duurder, dus ik zeg gewoon doen!

100 g zoute popcorn

200 g pretzels in stukjes

200 g gezouten noten (pecannoten, walnoten, cashewnotem, pinda’s, maakt niet zoveel uit) grof gehakt

120 g boter

250 g lichtbruine basterdsuiker

150 g stroop

1 tl vanille-extract

1/4 tl zout

1/2 tl bakpoeder

100 g melkchocolade

100 g witte chocolade

Meng de popcorn, pretzels en noten en spreidt het mengsel uit op een bakplaat bekleed met bakpapier.

Smelt de boter, haal van het vuur. Meng de suiker, stroop en zout er door heen. Verhit tot de suiker karameliseert, roer nogmaals goed door. Roer de vanilleextract en de bakpoeder erdoor heen en roor kort maar stevig door. Giet deze karamelsaus over de popcorn.

Smelt de witte en melkchocolade in twee aparte bakje au bain marie en giet ook dit over de popcorn. Wacht tot de karamle en de chocolade hard geworden is.