Oké, geef maar toe soms heb je gewoon haast en geen tijd om gort te weke, vlees te marineren etc…. Maar geen trek in snackbar. Dit staat dus echt in 5 minuten op tafel.

Nodig

Voor 2 personen heb je nodig:

  • 1 komkommer
  • 200 g gram garnalen
  • 1 rode paprika
  • chili-wok saus
  • 150 g woknoedels
  • olie om in te wokken

Bereiding

Snijd de komkommer in de lengte door en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in plakken van 1 cm. Snijd de paprika in dunne repen.

Kook de noedels.

Verhit de olie is de wok. Roerbak de paprika in de hete olie, als die zo’n beetje gaar is voeg je de komkommer toe. Bak de komkommer kort mee, voeg daarna de garnalen toe. Bak die ook nog heel even mee en voeg als laatste de woksaus toe.


Het klinkt misschien raar en dit recept is per ongeluk ontstaan omdat ik dit nog in de kast had. En het bleek echt lekker te zijn!